Senarai Usahawan Bumiputera Malaysia

Share this..

Ruangan ini cuba untuk mewujudkan senarai usahawan, peniaga, penyedia perkhidmatan dan pembekal produk Bumiputera yang ingin mewar-warkan perniagaan mereka untuk dijadikan rujukan kepada pembaca yang ingin mendapatkan produk, perkhidmatan, bekalan ATAU mencari rakan niaga untuk mengembangkan lagi perniagaan masing-masing.

Untuk mengiklankan Produk dan Perkhidmatan anda, sila gunakan FORMAT berikut:

Nama Syarikat:
Nama orang yang boleh dihubungi:
No. Telefon:
No Fax (jika ada):
E-mail:
Laman Web(Jika ada):
Alamat Perniagaan:
Jenis Perniagaan & Perkhidmatan (keterangan lengkap):

Diharap ruangan ini tidak disalahgunakan dan memenuhi kriteria yang ditetapkan.

131 thoughts on “Senarai Usahawan Bumiputera Malaysia

  1. md Post author

    Sila masukkan maklumat mengikut format berikut:

    Nama Syarikat:
    Nama orang yang boleh dihubungi:
    No. Telefon:
    No Fax (jika ada):
    E-mail:
    Laman Web(Jika ada):
    Alamat:
    Jenis Perniagaan & Perkhidmatan:

    Reply
    1. IFA MZ HERBS

      Nama Syarikat: IFA MZ HERBS
      Nama orang yang boleh dihubungi: Cik Wani
      No. Telefon: 012-7980273
      No Fax (jika ada):
      E-mail: ifamzherbs@gmail.com
      Laman Web(Jika ada): https://www.facebook.com/IfaMzHerbs
      Alamat: No 1,jln sejahtera 22,Tmn Nusa Damai,81700 Pasir Gudang Johor
      Jenis Perniagaan & Perkhidmatan: Syarikat Ifa Mz Herbs pengeluar & pengedar : 1.Produk herba.
      2.Pelbagai produk rempah ratus untuk masakan Cap Tangan Emas.

      Dialu-alukan kepada pengusaha katering,kantin,frozen food,pengusaha kilang makanan dan sebagainya yang memerlukan pelbagai rempah ratus untuk ramuan dalam masakan anda,sila hubungi kami dengan segera.
      Juga mencari ajen diseluruh negara!

      Reply
  2. md Post author

    Nama Syarikat: Wirenap Resources
    Nama orang yang boleh dihubungi: Maznan
    No. Telefon: 013-3991884
    No Fax (jika ada):
    E-mail: inquiry @ wirenap _dot_ com
    Laman Web(Jika ada): http://www.wirenap.com
    Alamat: Kajang, Selangor
    Jenis Perniagaan & Perkhidmatan:
    1) IT consultancy (web hosting, application development, networking, system integration)
    2) Agen pemasaran rangkaian usahawan kecil dan sederhana. Contoh: Syarikat A mengeluarkan baja pertanian, Syarikat B memerlukan baja tersebut untuk diedarkan kepada pelanggan, pihak kami akan mempertemukan kedua-dua syarikat ini.

    Reply
  3. md Post author

    Nama Syarikat:KEBUN PERTANIAN FERTIGASI
    Nama orang yang boleh dihubungi:Hj. Marzuki
    No. Telefon:019-3000818
    No Fax (jika ada):
    E-mail:marzuki@my-fertigasi.com
    Laman Web(Jika ada):http://my-fertigasi.com
    Alamat:Jalan Dahlia off Jalan Mawar, Sungai Ramal Dalam, Kajang, Selangor.
    Jenis Perniagaan & Perkhidmatan:
    Peralatan Fertigasi, Benih dan Semaian, Baja, Timer, Buku, Kursus Fertigasi, dan peralatan-peralatan pertanian lain.

    Reply
  4. Yusri Bin Mohd Rawi

    Nama Syarikat:Besari Enterprise
    Nama orang yang boleh dihubungi:Yusri Mohd Rawi
    No. Telefon:019 9046578
    No Fax (jika ada):tiada
    E-mail:akopa_85@yahoo.com.my
    Laman Web(Jika ada):tiada
    Alamat:No13,jalan Gong Nering,Jerteh,Besut,Terengganu
    Jenis Perniagaan & Perkhidmatan:Menyediakan perkhidmatan sewa lori dan backhoe utk tujuan logistik dan juga kontraktor utk membaiki dan membina rumah serta tempahan membuat perabot.

    Reply
  5. Azian

    Nama Syarikat:Anjung Gagasan Enterprise
    Nama orang yang boleh dihubungi:Azian
    No. Telefon:019-3658368
    No Fax (jika ada):
    E-mail:anjunggagasan@gmail.com
    Laman Web(Jika ada):http://iwanisrirampai.blogspot.com
    Alamat:No 10, Jalan Rampai Niaga 3, Rampai Business Park, Sri Rampai, 53300 KL
    Jenis Perniagaan & Perkhidmatan:Membuat,menjual & mengedar produk makanan halal sejuk beku e.g popia, karipap, nugget, burger, fishball, yong tau foo, otak-otak (jenama Aslirasa & Iwani)

    Reply
  6. roslan

    Nama Syarikat:Fajar Pest Control
    Nama orang yang boleh dihubungi:Roslan Ismail
    No. Telefon: 012-2778421
    No Fax (jika ada):tiada
    E-mail:litium09(@)gmail.com
    Laman Web(Jika ada):tiada
    Alamat:taman seri murni, selayang.
    Jenis Perniagaan & Perkhidmatan: perkhidmatan kawalan dan pencegahan serangga.Untuk kediaman dan juga pejabat.Perkhidmatan di sekitar lembah klang.

    Terima kasih.

    Reply
  7. ren

    Nama Syarikat:clickcliques design
    Nama orang yang boleh dihubungi:ren
    No. Telefon:refer website
    No Fax (jika ada):
    E-mail:clickcliquesdesign@yahoo.com
    Laman Web(Jika ada):http://cliquesdesign.blogspot.com/
    Alamat:-
    Jenis Perniagaan & Perkhidmatan: Perkhidmatan rekaan graphic seperti logo, brochure, poster, banner, backdrop dll

    Reply
  8. lambai lambai enterpriese

    name orang yang boleh dihubungi:irwan/lily
    no.telefon 017-9287448
    alamat;204,blok jelawat kondo rakyat
    kuala ibai kuala trg.
    jenis perniagaan&perhikmatan:barangan runcit,barangan basah,berbagai rempah masak,
    perternakan,kosmetik,keropok lekor,pertanian dll…

    Reply
  9. pie2020

    Nama Syarikat: PMC RESORT
    Nama orang yang boleh dihubungi: TUAH .
    No. Telefon: 013-3931828
    No Fax (jika ada):
    E-mail: pie@pie2020.com
    Laman Web(Jika ada): http://www.pmcresort.com
    Alamat: bandar sri permaisuri
    Jenis Perniagaan & Perkhidmatan: menyediakan penginapan di melaka dan PD ..
    Perkhidmatan kereta sewa Alphard , menjual insurance kenderaan , dan lain lain ..

    Reply
  10. faz

    Nama Syarikat:Musfaz
    Nama orang yang boleh dihubungi:zam
    No. Telefon:01tiga nam133168
    No Fax (jika ada):-
    E-mail:customercare@musfaz.com
    Laman Web(Jika ada):musfaz.com
    Alamat:telok mas melaka
    Jenis Perniagaan & Perkhidmatan: membina laman web pada harga tak masuk akal murah.

    Reply
  11. Roszita

    Nama Syarikat: Waiz (M) Sdn Bhd
    Nama orang yang boleh dihubungi: Puan Roszita
    No. Telefon: 03.4107.WAIZ (9249), 016.2420.345
    No Fax (jika ada): 03.4106.7249
    E-mail: roszita@gmail.com
    Laman Web(Jika ada): http://www.waizmalaysia.com
    Alamat: Lorong Kedah, Taman Melawati, 53100 K Lumpur
    Jenis Perniagaan & Perkhidmatan: Menjalankan kursus-kursus Multimedia & Komputer

    Reply
  12. faizal

    Nama Syarikat: FNM Resources
    Nama orang yang boleh dihubungi: Faizal Nordin
    No. Telefon: +6012 330 5445
    E-mail: faizalnordin@live.com
    Alamat: Kuala Lumpur
    Jenis Perniagaan & Perkhidmatan:
    1. Pembekal utk Petrol, diesel, gris, bitumen.
    2. Penjual barangan elektronik game e.g. PSP, Wii, Xbox, PS3.
    3. Penjual barangan Agriculture seperti Medium semaian Soilless, Pokok Gaharu, dan juga menjalankan perkhidmatan lanskap.
    4. Memberi perkhidmatan fotografi & videografi.
    5. Memberi perkhidmatan jual beli hartanah.

    Reply
  13. Azun

    Nama Syarikat: HBA Machinery & services
    Nama orang yang boleh dihubungi: azun / Bahrin
    No. Telefon: 0192746246 / 0196951069
    E-mail: hazazunosman@gmail.com
    Alamat: Klang
    Jenis Perniagaan & Perkhidmatan:
    1. membuat mesin untuk memproses makanan mengikut keperluan pengusaha dan kos yang di sesuai.
    2. Teknologi baru TERNAK IKAN SIAKAP/KERAPU dalam kolam buatan sendiri

    Reply
  14. Azwan

    Nama Syarikat: Nusantara Canggih Solutions Sdn Bhd
    Nama orang yang boleh dihubungi: Azwan
    No. Telefon: 012-2866347
    No Fax (jika ada): 03-22881273
    E-mail: azwan_azis@maxis.blackberry.com
    Laman Web(Jika ada): n/a
    Alamat: Suite 1, No 6-3, Jln Bangsar Utama 9, Bangsar Utama, 59000 Kuala Lumpur
    Jenis Perniagaan & Perkhidmatan:

    Accounting Services
    Receivables
    Payables
    Bank Reconciliations
    Book Keeping Services
    General Business Consultations
    Business Plan Consultations

    Reply
  15. storm

    Nama Syarikat: Mega Event Venture
    Nama orang yang boleh dihubungi: Sdr Storm
    No. Telefon: 0175990746
    No Fax (jika ada): –
    E-mail: mev@tabung-ayam.com
    Laman Web(Jika ada): http://www.tabung-ayam.com
    Alamat: Bandar Perda, Bukit Mertajam, Penang.
    Jenis Perniagaan & Perkhidmatan:
    1)Mengurus acara/majlis
    2)Perunding majlis
    3)Penganjur Pertandingan (Karaoke,bowling,futsal,paintball,etc..)

    Reply
  16. Zahid

    Nama Syarikat : Agensi Pekerjaan Az Zahra
    Nama orang yang boleh dihubungi : Sdr Zahid
    No Telefon : +6012 964 2994 atau +6019 983 5967
    No Faks : +609 570 1198
    Email : muslimahmaid@gmail.com
    Laman Web : http://muslimahmaid.blogspot.com
    Alamat : Kuantan, Pahang, Malaysia
    Jenis Perniagaan & Perkhidmatan :
    Kami membekalkan pembantu rumah muslim dari negara Indonesia dan Kemboja dengan harga yang berpatutan dan ada jaminan.

    Reply
  17. Zam Kasbani

    Nama Syarikat: La Saze Cafe
    Nama orang yang boleh dihubungi: Zam Kasbani
    No. Telefon: 0123205056
    No Fax (jika ada): –
    E-mail: zara1804@streamyx.com
    Laman Web(Jika ada): http://lasaze.blogspot.com
    Alamat: Lot 6, MyMydin, Kota Seriemas, Nilai
    Jenis Perniagaan & Perkhidmatan:
    – specializing in Coffee, Cakes and Pizza.
    – Coffee Arabica dikisar sendiri and pizza dibakar sendiri di premis. segar dan ranggup. Cheese cake terutama NY cheese Cake, bluberry, oreo cheese cake and tiramisu dibuat sendiri
    – sedia menerima tempahan membuat cheese cakes
    – sedia meneriam tempahah untuk luncheon meeting / birthday parties

    Reply
  18. riderblues

    Assalamulalaikum. …
    Kami menjual barang-barang branded seperti jam tangan (adidas, Nike, Nixon, Wired dll), kasut (adidas, Nike, dll), beg, branded helmet (Aria, Shoei, AGV, Yamaha dll) dan banyak lagi terus dari kedai2 di jepun pada harga yang murah dah berpatutan. Kepada siapa yang berminat…. nak tengok contoh katalog dan harga ..layari sila http://riderblues.blogspot.com/

    Kami bermula secara sambilan menjual barang-barang terutamanya helmet dari Jepun ke Malaysia apabila terdapat permintaan dari rakan-rakan di Malaysia. Ini adalah kerana di Malaysia sukar untuk mendapatkan helmet-helmet berjenama, dan jikalau ada pun terlalu mahal. Jadi untuk meluaskan lagi pasaran dan memenuhi permintaan-permintaan tersebut kami merealisasikan blog ini.

    Selain daripada yang dinyatakan di atas, kami juga menjual parts-parts motor, kereta dan lain lain lagi berdasarkan request. Jadi kalau nak beli barang-barang dan produk dari Jepun selain yang tersenarai, silalah request di komen, ataupun di shoutbox. Anda juga boleh menghantar email kepada kami ke riderblues090@gmail.com

    Ingin menjadi pengedar? Sudah tentu boleh. Kami akan jual dengan harga yang lebih murah jika beli secara borong. Jika berminat sila hantarkan email kepada riderblues090@gmail.com untuk berbincang lebih lanjut.

    Reply
  19. wan

    Nama Syarikat:RME T-SHOP
    Nama orang yang boleh dihubungi:wan
    No. Telefon:014-8389761 atau 013-9114571
    No Fax (jika ada):
    E-mail:rmetshop@yahoo.com.my
    Laman Web(Jika ada):http://rmetshop.blogspot.com/
    Alamat:Lot 1180-B Jln Kelantan, Kg Paloh Sg Kiat, 20050 Kuala Terengganu
    Jenis Perniagaan & Perkhidmatan:

    Antara Perkhidmatan & Produk yang ditawarkan adalah seperti berikut :

    Fabric
    T-Shirt Printing, Corporate Uniform/F1, Workers Uniform, Cap, Bag, Sports Wear, Jacket, Towel, Lanyard etc.

    Digital/Offset Printing
    Brochure, Bookmark, Business Card, Flyer, Letterhead, Postcard/Greeting Card, Poster, Menu,Business Document/Bill Book, Booklet, Envelope, Folder/ Pocket File, Money, Packet/Angpow, Note Pad, Paper Bag, Tent Card/Dekstop Calendar, Diary, ID Card, Labelling Sticker etc.

    Stamping
    Flash Stamp

    Large Inkjet Printing
    Bunting, Backdrop, Banner RM2.50 sqft!, etc.

    Pelbagai ‘Souveniors and Gift’ serta peralatan pejabat.
    Design 100% PERCUMA- No Cost At All

    Reply
  20. sham maju jaya

    nama: syarikat sham maju jaya
    tel: 019-5103988
    email: safirich@gmail.com
    alamat: no 19 lrg sintar indah 15 tmn sintar indah 14300 nibong tebal s.p selatan
    p.pinang
    menawarkan perkhidmatan: plumbing dan renovation,membekalkan pekerja asing/mainpower,event management-uptown di p.pinang,membekalkan 330 tapak perniagaan bazar larut malam (12×8) dan untuk gerai makan (20×20).juga mambekalkan sabun mandi jenis koamerit dari jepun.
    berminat? sila hubungi saya .

    Reply
  21. Ms Shalini

    Nama Syarikat: VRhythms
    Nama: Ms Shalini
    Tel: 016-9066458
    Email: ats_td1331@yahoo.com.my
    Alamat: Kepong, Kuala Lumpur
    Menawarkan perkhidmatan: Power AMP System, Wedding Hall Decorations, Photography, Bridal, Printing Services: Banner, Business Card, Flyer, Letterhead

    Reply
  22. Kak Jay Enterprise

    nama orang yang boleh dihubungi: Mohd. Sakir bin Dul Samad
    tel: 019-6437575
    email: fifi_jay10@yahoo.com

    Saya seorang tukang buat rumah meliputi bidang ubahsuah rumah, membina rumah, mengecat. memasang tiles, memasang pintu dan gril, plumbing, memasang paip dan apa sahaja kerja-kerja dalam bidang pertukangan rumah bolehlah hubungi saya. Hanya disekitar Lembah Kelang sahaja, sekiranya diluar kawasan saya memerlukan keidzinan untuk tidur dikawasan tapak pembinaan. Berhajat?, bolehlah hubungi saya untuk rundingcara, tentang kos adalah amat berpatutan asalkan sama-sama tidak rugi kira on aje.

    Reply
  23. Kak Arah

    Nama orang yang boleh dihubungi: Kak Arah
    Tel: 019-3801713
    Email: mesraalam.adik@yahoo.com

    Saya ada satu tapak 10 X 10 di uptown Danau Kota untuk dijual / disewa.
    Kalau untuk sewa hanya RM900.00sb (Deposit 1+1) termasuk kanopi dan letrik.
    Kalau nak beli hanya RM5,500.00 sahaja termasuk kanopi, wire, plug point dan mentol. Siapa hendak melabur di sana bolehlah hubungi akak. Tentang pelanggan jangan risau, tempat ini memang terkenal. Akak dan suami dah tak larat nak pikul barang hari-hari, jadi itu sebab nak di jual / sewa. Jangan lepaskan peluang ini, siapa cepat dia dapat.

    Reply
  24. Rahmat

    Nama Syarikat:Anugerah Rahmat Sdn. Bhd.
    Nama orang yang boleh dihubungi:Rahmat
    No. Telefon:
    No Fax (jika ada):
    E-mail:rahmat@arsb.cz.cc
    Laman Web(Jika ada):www.arsb.cz.cc
    Alamat:
    Jenis Perniagaan & Perkhidmatan:Daftar Streamyx secara online.

    Reply
  25. Najib

    Nama Syarikat: Prudential BSN Takaful
    Nama orang yang boleh dihubungi: Ahmad Najib
    No. Telefon: 0192669028
    No Fax (jika ada):
    E-mail: ahmadnajibdahalan@gmail.com
    Laman Web(Jika ada):http://www.mudahniaga.com
    Alamat:Bandar Tasik Kesuma, Semenyih, Selangor
    Jenis Perniagaan & Perkhidmatan: Pelan Takaful berkaitan Pelaburan Unit Amanah dan disertakan bersama kad perubatan (Takaful Health).

    Reply
  26. Ariff

    Nama Syarikat:BABYCOLLECTIONSONLINE
    Nama orang yang boleh dihubungi:Ariff
    No. Telefon:013 2213146
    E-mail: babycollectionsonline@gmail.com
    Laman Web(Jika ada):http://babycollectionsonline.blogspot.com/
    Alamat:Kajang / Bangi / Serdang / Seri Kembangan
    Jenis Perniagaan & Perkhidmatan:Menjual pakaian Original & Branded baby dan kanak-kanak dengan harga yang murah dan berpatutan. Menjadi alternatif buat ibu-bapa di luar sana untuk membeli baju yang terbaik buat anak yang dikasihi.

    Reply
  27. chemud86

    Nama Syarikat : Murni Tasek Agro
    Nama Orang Yang Boleh Dihubungi: chemud86
    No. Tel : 0193869917
    Email : murnitasekagro@gmail.com
    Laman Blog : http:murnitasekagro.blogsport.com
    Alamat : Rawang, Selangor.
    Jenis Perniagaan : Membekal Peralatan Pertanian,Baja(Cecair dan Baja Gunung
    Berapi), Racun Rumpai,Mesin Memotong Buah Sawit (Cantas-
    Pelbagai Guna),Peralatan Fertigasi(Termasuk Pakej Mini
    Fertigasi),Membekal Benih-Benih Tanaman,Ternakan,Kerja-Kerja
    Pengurusan Perladangan,Pembersihan Kebun Atau Dusun, Melakukan
    Kerja-Kerja Suntikkan Baja(Trunk Injection) Pada Pokok Kelapa
    Sawit Berusia Lebih 20 Tahun.Sila Hubungi Kami Untuk
    Keterangan lanjut

    Reply
  28. hafeiz

    Nama Syarikat:Thirty Sixth Engineering
    Nama orang yang boleh dihubungi: Hafeiz
    No. Telefon:0122975913
    E-mail:hafeiz.36th@gmail.com
    Alamat: PJ, Selangor
    Jenis Perniagaan & Perkhidmatan: semua kerja-kerja yang terlibat dengan Civil Works. dari Land Survey, renovation, construction, design drawing, Consultancy, kerja-kerja civil berkaitan Stesyen Minyak dll….

    Reply
  29. Abdul Amir Hashim

    Nama orang yang boleh dihubungi:Amir
    No. Telefon:012.650.9131
    E-mail:fazmin.36th@gmail.com
    Alamat:PJ, Selangor
    Jenis Perniagaan & Perkhidmatan: Pengedar pelbagai jenis dan model untuk Electronic LED Display.

    Reply
  30. aman shafrie

    Nama Syarikat: Gador resources sdn bhd
    Nama orang yang boleh dihubungi: aman
    No. Telefon: 012-5525863
    E-mail: gadorrsc@gmail.com
    Laman Web(Jika ada): dalam proses pembinaan
    Alamat: sungai Petani,Kedah.
    Jenis Perniagaan & Perkhidmatan: Menjalankan perniagaan Printing & Advertising seperti printing banner, business card,flyers,label,sticker,signboars,billboard,wedding card,tshirt,jeket coporate,F1 shirt,Coporate gift dan pelbagai lagi barangan berkaitan printing.Harga yang ditawarkan amat berpatutan dan kualiti dijamin.

    Reply
  31. salina

    Nama:salina bt Mohd Noor
    Nama Orang yang boleh di hubungi:Salina
    No.telefon:0124608124
    Email:mohdnoorsalina@yahoo.com
    Alamat:taman angsana Kulim
    Jenis perniagaan&perkhidmatan:catering untuk pejabat,meeting,kenduri,birthday,doa selamat apa2 je jenis kenduri,menjual ayam siap potong dan proses dengan harga berpatuatn dan sayur2an.

    Reply
  32. nur

    Nama Syarikat:
    Nama orang yang boleh dihubungi: Puan Nur
    No. Telefon:0179877471
    No Fax (jika ada):-
    E-mail:nurhais@yahoo.com
    Laman Web(Jika ada):www.nurhais.com
    Alamat:Kiosk Batik, Ground Floor, Kompleks Anjung, Parcel E, Presint 1, 62000 Putrajaya
    Jenis Perniagaan & Perkhidmatan: Menjual secara runcit dan borong aneka produk batik seperti kemeja,kaftan,ready made, jubah, kain pasang dll..juga menerima tempahan batik.Harga yang pastinya berpatutan.”Harga Menarik,Kualiti Terbaik”

    Reply
  33. Imran

    Nama Syarikat:
    Nama orang yang boleh dihubungi: Imran
    No. Telefon: 0139189351
    No Fax (jika ada):-
    E-mail:panduanb3@gmail.com
    Laman Web(Jika ada):-
    Alamat:No 168 Taman Sri Kenaboi, 71650, Titi, Jelebu, Negeri Sembilan
    Jenis Perniagaan & Perkhidmatan: Menjual handphone dengan harga termurah seperti harga pembekal. Semua jenis handphone terbaru ada dijual. Sesiapa yang ingin menjadi atau ingin memulakan bisnes handphone, sila hubungi saya dan boleh dapatkan panduan hebat daripada saya. Jika anda ingin menjadi sub-dealer kepada jualan handphone saya, amat dialu-alukan. Minimum pengambilan handphone untuk anda memulakan perniagaan handphone anda sebanyak 5 jenis sahaja.

    Reply
  34. jayagading

    Saya berkongsi mengusahakan produk sejuk beku jenama kebab. Saya ingin menjual syer saya di syarikat tersebut kerana saya mempunyai komitment yang lebih bagi perniagaan yang lain . Perniagaan frozen food ini sedang berjalan maju. Kilang saya berada di Kuala selangor. Sesiapa yang berminat untuk membeli syer tersebut boleh menghubungi saya email: jayagading_enterprise@yahoo.com

    Reply
  35. Fizzy

    Nama Syarikat:
    Nama orang yang boleh dihubungi:Fizi
    No. Telefon:013-6010 892
    No Fax (jika ada):
    E-mail:muizzman@gmail.com
    Laman Web(Jika ada):http://kuih-kapit-online.webs.com
    Alamat:Petaling Jaya, Selangor
    Jenis Perniagaan & Perkhidmatan:
    Kami adalah pembekal Kuih Kapit @ Sepit MuizzMan. Kuih kapit ini dibakar dan bukannya digoreng. Ada pelbagai perisa dan juga dalam pelbagai bentuk pembungkusan mengikut permintaan. Jualan adalah sepanjang masa.

    Reply
  36. ziz

    Nama Syarikat: ZCOM TECHNOLOGY
    Nama orang yang boleh dihubungi: AZIZI
    No. Telefon: 013-3723805
    No Fax (jika ada):-
    E-mail: zizwce at yahoo.com
    Laman Web(Jika ada): http://www.sifubiz.com
    Alamat: Hulu Langat Selangor
    Jenis Perniagaan & Perkhidmatan: Menjual barang-barang seperti Rayban, Makeup, IT services, Graphic Design. Website – http://dropshipnow.lot.my

    Reply
  37. diela

    Nama Syarikat:MRF LIVESTOCK HOME
    Nama Orang Ynag Boleh Dihubungi:Adila
    No.Tel: 017-2193860@0133927384
    Email Syarikat: Mrflivestockhome@yahoo.com
    Alamat:No 24-1,Jalan toman 3,Kemayan Square,Seremban,Negeri Sembilan
    Jenis perkhidmatan Dan perniagaan: memasarkan biji benih kelapa sawit,anak pokok sawit,baja,sabut kelapa,tempurung kelapa dan lain2..harga boleh dirunding..setiap pembelian disertakan dengan jaminan.

    Reply
  38. NORBAYA

    SALAM SEJAHTERA…KEPADA MEREKA INGIN MENDAPATKAN UDANG KERING/IKAN BILIS DENGAN HARGA MAMPU BORONG SILA HUBUNGI SYA NORBAYA 0145626790…UDANG KERING GRED A RM29/KG UDANG KERING GRED 2 RM28/KG….IKAN BILIS…..TQ

    Reply
  39. JOHAN

    Nama Syarikat: LIVENDER

    Nama orang yang boleh dihubungi: JOHAN

    No. Telefon: 016-3433 420

    E-mail: livender2008@yahoo.com

    Alamat: USJ 11/3D, SUBANGJAYA, SELANGOR

    Jenis Perniagaan & Perkhidmatan:

    1) membekal KOTAK HADIAH KORPORAT – CORPORATE GIFT BOX (tempahan khas kotak ukiran kayu, kotak bunga bersalut serbuk emas/perak serta berbagai designs dan size)

    MINIMUM KUANTITI – 5 UNIT

    2) membekal KAIN BATIK LEPAS (design dan kualiti kain yg bagus)

    MINIMUM KUANTITI – 10 HELAI (satu bundle)

    3) membekal PREMIUM COOKIES (blueberry tart, apple tart, orange tart dan berbagai kueh yang menarik, sedap & jarang ditemui – tempahan diterima sepajang tahun)

    MINIMUM KUANTITI – 5 UNIT (1 unit : 50-55 biji kueh)

    Reply
  40. yus azni yusoff

    nama syarikat : rezki bayana
    nama orang yg blh dihubungi : yus
    no telefon : 017-7696536
    email : erin_RiNa1414@yahoo.com
    alamat : pontian johor
    jenis perniagaan : pembekal pelbagai jenis pisang dan kelapa
    -kami membekalkan pisang berangan,pisang tanduk pada harga berpatutan

    Reply
  41. abu affan

    Nama Syarikat: ARA SUPPLY & TRADING
    Nama orang yang boleh dihubungi: REZA
    No. Telefon: 012-2296984
    No Fax (jika ada):
    E-mail: ara.supply@yahoo.com
    Laman Web(Jika ada):-
    Alamat:kajang-bangi-putrajaya-cheras
    Jenis Perniagaan & Perkhidmatan: pembekal tong pemadam api khas utk kenderaan..
    pembekal tong pemadam api untuk bangunan..
    membekalkan sistem anti kebakaran di bangunan dan
    rumah persendirian…

    Reply
  42. MR ZAKARIA

    NAMA SYARIKAT ;ZAKARIALDGSERAI
    NAMA ORG YG BOLEH DIHUBUNGI: ZAKARIA MAT ISA
    NO TEL:0194354819
    ALAMAT: NO 24, TMN BERJAYA, KG BATU 2,09300 KUALA KETIL KEDAH
    JENIS PERNIAGAAN: MEMBEKAL BENIH DAN SERAI JENIS PEHA AYAM…SERTA SAYUR SAYURAN

    Reply
  43. mohd azli sabri

    md :
    Sila masukkan maklumat mengikut format berikut:
    Nama Syarikat:Herbs Shop
    Nama orang yang boleh dihubungi:En. Azli Bin Sabri
    No. Telefon:0196691912
    No Fax (jika ada):
    E-mail:azli503@yahoo.com.my
    Laman Web(Jika ada):
    Alamat:
    Jenis Perniagaan & Perkhidmatan:

    mengedar dan menjual KOPI KAWE

    Reply
  44. Ruslan Basrin

    Nama Syarikat : Alfaazza Health Care Sdn Bhd
    Nama orang yang boleh dihubungi:En. ruslan bin basrin
    No. Telefon:016-3426638
    No Fax:03-6187 6594
    E-mail:ruslan@alfaazza.com
    Laman Web:www.alfaazza.com
    Alamat:2-1 Jalan Dataran Selayang 1, Dataran Selayang 68100 Batu Caves Selangor
    Jenis Perniagaan:Membekal Produk kesihatan (Habbatus Sauda) Kapsul Gel H/Sauda, Kapsul Gel Minyak Zaitun, Kopi alfaazza, sabun 3 in 1 (susu kambing + Koalin + H/Sauda), penawar resdung, MEMBEKAL AIR MISAI KUCING + HABBATUS SAUDA (HERBAL DRINK) 500ML ( untuk menyegar badan sesuai d minum untuk semua peringkat umur.

    Reply
  45. hazwani

    Salam ..
    saya hazwani, pembekal cendol area kulim..
    saya sedia menerima tempahan byak mana yang anda inginkan..
    juga sedia menerima tempahan cendol untuk peniaga pasar malam,kenduri@majlis2 rumah terbuka @hari raya..

    SEBUNGKUS RM1.20..
    hazwani nasuha
    0175802127

    Reply
  46. Ajai

    Salam,
    Saya sedia membekalkan minyak angin yang mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan. Sebotol RM6. Lagi banyak order lagi murah harga. Jika berminat, sila hubungi saya 019-2289401

    p.s: saya juga turut menyediakan perkhidmatan membuat kad bisnes pada harga yang sangat berpatutan serendah RM5.

    Reply
  47. Ajai

    Nama Syarikat: aouwch Design
    Nama orang yang boleh dihubungi: Ajai
    No. Telefon:019-2289401
    No Fax (jika ada):
    E-mail:aouwch.design@gmail.com
    Laman Web(Jika ada):
    Alamat:
    Jenis Perniagaan & Perkhidmatan: Menyediakan kad bisnes pada harga yang sangat berpatutan. Serendah RM5/kotak.

    Perniagaan lain: Mengedar minyak angin yang mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan. Harga runcit RM6 sebotol(Harga istimewa yang lain akan diberikan untuk pengedar berdasarkan margin).

    Reply
  48. ajoi

    askum!

    saye ade barangan elektrikal seperti kabel,suis,lampu dan pendek kata pelbagai barangan elektrikal untuk kegunaan rumah….harga berpatutan mengikut kehendak pelanggan..

    Selain itu sesiape yang berhajat nak beli atau memerlukan perkhidmatan penyaman udare pelbagai jenama boleh dapatkan dari saye harga boleh cerite” tolong menolong..”

    Perkhidmatan lain:Nak hias halaman rumah pun boleh…

    CAHAYA ASYRAF TRADING & SERVICES
    0122418467

    Reply
  49. chemud86

    salam perkenalan, kami adalah syarikat yang membekal peralatan pertanian, baja, racun, mesin mencantas buah sawit,membekal,mengumpul hasil pertanian, menyediakan catering untuk BBQ kambing, ayam,ikan.udang,otak-otak, satar, satay dan lain lain.Untuk keterangan lanjut sila hubungi 0193869917

    Reply
  50. chemud86

    salam untuk semua warga,

    pihak kami ada memasarkan produk untuk penyakit kencing manis yang dinamakan pill hyponidd yang terkenal di kalangan warga felda dan juga Raja Herba yang terbukti berkesan kepada pesakit kencing manis yang mengalami peringkat 1,2 dan seterusnya.hubungi saya 0193869917

    Reply
  51. MOHD DAFFY DAUD

    NAMA SYARIKAT : ANIKARASA CATERER
    NAMA ORG YG BOLEH DIHUBUNGI : MOHD DAFFY DAUD
    NO.TELEFON : 017-654 5414 / 017-656 4404
    E MAIL : anikarasa@gmail.com
    ALAMAT : NO 18 ,JALAN WANGSA 1/4 , TAMAN WANGSA CHERAS
    BATU 9 43200 CHERAS SELANGOR.
    JENIS PERNIAGAAN : MENYEDIAKAN PERKHIMATAN MAKANAN DAN MINUMAN
    UNTUK SEMUA MAJLIS UNTUK PERSENDIRIAN DAN
    KERAJAAN.SERVIS DAN SETTING TERBAIK BERTARAF HOTEL.

    Reply
  52. PAK HARON

    PEMBEKAL MADU LEBAH TERNAK
    SY MEMBEKALKAN MADU LEBAH TERNAK DAN MENCARI PENGEDAR KE KEDAI2
    HARGA SEBOTOL RM5.50 (TAK TERMASUK KOS PENGHANTARAN)
    HARGA JUAL KEKEDAI RM8.50
    HRGA PELANGAN RM12.00
    HUBUNGI 012-7793441 PAK HARON

    Reply
  53. Mazlina azahari

    Saya pengeluar Produk Serbuk Jeli Kelapa ‘ENNAZ’. 100% keluaran bumiputera dan halal.
    Senang, mudah dan sedap disediakan. pengedar seluruh malaysia diperlukan. Harga borong rm5.00 sekotak. Harga jualan dipasaran rm6.50-rm7.00 sekotak.
    sila hubungi mazlina 019-5494173 .

    Reply
  54. Noralin M.Nor

    FIDEA RESOURCES
    PEMBEKAL DAN MEMPROSES BAHAN MENTAH
    kami membekal juga memproses bahan mentah seperti tongkat ali, kacip fatimah, mas cotek, tunjuk langit, misai kucing, manggis, stevia dan pelbagai lagi. lebih dari 41 jenis herba yg kami bekal kan dalam bentuk pengeringan, kisar, powder/ekstrak dan sebagainya

    untuk keterangan lanjut hubungi saya
    Noralin M.Nor
    Sales Executive
    0122949909
    0127664787
    elynn_08@yahoo.com.my
    http://www.fidearesources.com

    Reply
  55. En lokman hakim

    salam dan hai

    kami membekalkan pelbagai jenis barangan runcit,barangan sejuk beku.serta barangan segar.

    harga di jamin murah
    pembayaran efektif
    kos penghantaran percuma
    kawasan penghantaran :Perak Utara-
    -kuala kangsar
    -larut matang
    -kerian
    -selama
    -hulu perak

    untuk keterangan lanjut
    sila hubungi
    En lokman
    016 4 016 106
    seindahmawar@gmail.com

    “kami membantu peruncit bumiputra”

    Reply
  56. Yus

    Nama Syarikat: Prudential Bsn Takaful
    Nama orang yang boleh dihubungi: Yus PruBsn
    No. Telefon: 013-7166619
    No Fax (jika ada):
    E-mail: cuteseh99@yahoo.com
    Laman Web(Jika ada):
    Alamat: seremban
    Jenis Perniagaan & Perkhidmatan: Insurans Takaful. kepada yangg berminat untuk memiliki Insurans Takaful sila hubungi. tq

    Reply
  57. Noralin M.Nor

    FIDEA RESOURCES
    PEMBEKAL DAN MEMPROSES BAHAN MENTAH
    kami membekal juga memproses bahan mentah seperti tongkat ali, kacip fatimah, mas cotek, tunjuk langit, misai kucing, manggis, stevia dan pelbagai lagi. lebih dari 41 jenis herba yg kami bekal kan dalam bentuk pengeringan, kisar, powder/ekstrak dan sebagainya
    untuk keterangan lanjut hubungi saya
    Noralin M.Nor
    Sales Executive
    0122949909
    0127664787
    elynn_08@yahoo.com.my
    http://www.fidearesources.com

    Reply
  58. Siti Asmah Saad

    Assalamualaikum…

    Saya berminat untuk berkhidmat untuk kilang yang menyediakan pekerja dari rumah sahaja. Saya bersedia melakukan kerja-kerja pemasangan dengan baik dari rumah sahaja dan akan menyiapkannya dalam tempoh masa yang ditetapkan. Harap mana-mana kilang atau syarikat yang memerlukan perkhidmatan saya boleh menghubungi saya di nombor 013-4556 321 / 017-7116 332 / emel : pu3as90@yahoo.com .Terima kasih kerana sudi membantu saya.

    Reply
  59. toyol

    selain penyakit kencing manis,apakah penyakit lain yg bule dirawat oleh pil ini.harga bearapa dan dimana bule dibeli

    Reply
  60. Teta Resources

    Nama Syarikat: Teta Resources
    Nama orang yang boleh dihubungi: Dee
    No. Telefon: 013-9423344
    No Fax (jika ada):
    E-mail: info@tetaresources.com
    Laman Web(Jika ada):http://www.tetaresources.com
    Alamat: Kuala Lumpur
    Jenis Perniagaan & Perkhidmatan: Membekalkan baja pertanian dan peralatan pertanian berskala sederhana dan pukal (besar). Juga membekalkan raw fertilizer material seperti urea, NPK, MOP, ammonia sulfat dan sebagainya. Minimum order 20 tan. Hubungi kami untuk maklumat lanjut dan produk lengkap. Terima kasih.

    Reply
  61. Ieda

    Salam, ada ada menjual produk Big Bird’s Lamborian iaitu Minyak Burung Unta (Ostrich Oil) dengan harga pasaran RM28.00 sebotol dan Minyak Mesra Lavender RM2.50 sebotol. (tidak termasuk kos penghantaran) .Maklumat lanjut Sila Hubungi 019-6586179 atau emailkan kepada myshahida_81@yahoo.com.

    Reply
  62. zarfan

    Membekal daging rusa sejuk beku untuk kenduri, katering, restoran, BBQ, Satay, kilang produk berasaskan daging, peruncit dan rumah.

    Harga runcit RM 35 per KG.

    Harga borong untuk pemborong dari serendah RM 22 per KG mengikut tempahan.

    Kami mampu membekal sehingga 1000KG seminggu sekali hantar.

    Penghantaran percuma lembah Klang, Putrajaya dan Cyberjaya.

    Hubungi atau SMS 017-3863573 (Zaf) untuk tempahan.

    Reply
  63. Johan

    Salam Sihat 1 Malaysia
    Syarikat antarabangsa yang bermula dari malaysia dan kini telah ke 13 buah negara serta diiktiraf oleh jakim dan kementerian kesihatan malaysia serta usahasama dengan beberapa universiti dalam dan luar negara mempunyai produk berasaskan Bio Herba untuk memulihkan penyakit kencing manis yang baru atau kronik selagi belum kena potong,darah tinggi,kanser,buasir,gaut/sendi,jantung,asthma,tiroid,stress,tekanan darah rendah/kerap pitam,ingatan,kebas,masalah wanita,masalah lelaki,kencing tak lawas(lelaki),mata kabur,kedutan,darah kotor,sakit otot/osteoporosis,telinga berdesing dll .insyallah dengan izin Allah ubat ini akan mejadi asbab untuk kita kembali pulih. Untuk membeli atau menjadi agen penjual dikawasan kampung , felda atau dikawasan anda ,sila hubungi saya en Johan 017 2210325,atau email saya di jutawannsenyap1@gmail.com

    Reply
  64. jeff

    saya adalah wakil syarikat baja liquid organik sedia membekal baja untuk keperluan pertanian alaf baru dimana baja kami amat berkualiti DRY MATTER N-18 / P-18 / K-28 sesuai untuk semua tanaman di jamin halal dan terjamin hasil baik dan menggalakkan cuba dulu baru tahu jika ingin tahu lebih lanjut sila call 019-6073006-jeff

    Reply
  65. Marfidzah

    Nama Syarikat: –
    Nama orang yang boleh dihubungi: Marfidzah
    No. Telefon: 0122943658
    No Fax (jika ada):
    E-mail: arizalmar@yahoo.co.uk
    Laman Web(Jika ada):
    Alamat: Putrajaya
    Jenis Perniagaan & Perkhidmatan: Membekal tepung kek coklat moist pada harga RM12. Serta menerima tempahan laicikang untuk pelbagai majlis. Cubalah dulu.

    Reply
  66. BEST FOOD INDUSTRY

    Agent dan Pengedar untuk Otak Otak Gelang Patah Johor,
    Berminat Hubungi : Poja 016 7565540 Melaka dan Johor
    : Office Kilang Johor : 075271008
    : Office Kilang Melaka : 062671197
    Penghantaran terus ke Kedai atau rumah..

    Reply
  67. PAD HERBA BATISYA

    NAMA SYARIKAT : EL BALQIS CORPORATION SDN BHD
    NAMA ORG YG BOLEH DIHUBUNGI : AZIZAH
    NO.TELEFON : 017-7083838
    E MAIL : azizah0487@hotmail.com
    Website : http://www.batisya.com
    Jenis Perniagaan:Membekal Produk kesihatan Wanita Seperti V-Fresh Pantyliner Blue (Cold) dan Feminine Hygiene Wash…

    Sesiapa yang ingin manjadi Pengedar kami,boleh membeli barang tersebut dengan rm 300.00 dah mendapat 30%

    Reply
  68. emyta

    Nama Syarikat : Umi Darwisy Enterprise
    Alamat : 36-D Tingkat 2,
    Jalan Dato’ Isaacs,
    20100 Kuala Terengganu
    Terengganu.
    Hubungi : Puan Emyta (013-6245541)
    Jenis Perniagaan : Membekal barang-barang mentah untuk steamboat, yong tau foo, keropok keping
    ikan tamban, minuman berkarbonat, perfumes jenama STICK WITH YOU
    PERFUMES. Ejen dan stokis diperlukan.

    Reply
  69. pk Berkat Enterprise

    Syarikat kami membekalkan anak benih kelapa MATAQ ,berminat sila hubungi En.Yauzi di talian 013-9236670

    Reply
  70. ureka prints

    NAMA SYARIKAT :Ureka enterprise
    NAMA ORG YG BOLEH DIHUBUNGI : helmy
    NO.TELEFON : O1228O7472
    E MAIL : ureka@hotmail.my
    Website : tiada
    Jenis Perniagaan:membekal Tshirt kosong, memyediakan perkhidmatan mencetak tshirt, banner, bunting dan lain2.

    kami menerima tempahan tshirt kosong pada kuantiti yang rendah. Tshirt kami mempunyai pelbagai gred dan warna.

    terima kasih

    Reply
  71. tira

    saya buat jahitan manik.sesiapa yang memerlukan kidhmat saya bole hubungi saya di talian..0193282135..

    utk leher dan tangan dewasa…rm40
    utk leher dan tangan kanak2….rm20

    utk leher shj dewasa….rm20
    utk tagan shj dewasa…..rm20

    utk leher kanak2 shj …rm10
    utk tangan kanak2 shj…rm10

    jika ada juga mana2 butik yang memerlukan kidhmat saya,saya terima….tapi di buat di rumah sahaja…k

    Reply
  72. zul

    kami menawarkan perkhidmatan percetakan untuk banner, bunting,t-shirt,baju korporat, flyers, brochure, wedding card, biz card, lanyard, sourvinier, dan pelbagai jenis percetakan, call kami di talian 0177303998,0127966002

    Reply
  73. Jamal

    MPOB F4…9:6:18,2 0.5(TEKNOLOGI MPOB..KHAS UTK SAWIT…KWSAN TNH BERBUKIT)
    trus dr kilang…minima order 20 MT…harga amat berpatutan(blh dirunding berdasarkn kuantiti) juga mmasarkn baja
    N:8 P:8 K:20……(MENGGALAK KN PENGELUARAN BUAH)
    N:5 P:5 K:5……..(AMAT SESUAI UTK TNAMAN KONTAN)
    N:11 P:11 K:11…(AMAT SESUAI UTK PADI)
    hubungi sy: En Jamal/Agrotechnology Services Ent. (0176787824)

    Reply
  74. Rafidah

    FIRSTWING BUSINESS CORPORATION SDN BHD
    No 64 B-1, Jalan Ara 1, Taman Rinting, Masai Johor.
    No Tel: 07-2521693
    HP : 013-7474013 / 012-7305429
    Email : firstwingsb@gmail.com

    Merupakan sebuah syarikat yang menawarkan perkhidmatan Latihan,Perundingan berkaitan keselamatan dan kualiti makanan seperti berikut:

    1- Kursus pengendali makanan
    (peraturan kebersihan makanan 2009)
    2- kursus berkaitan GMP / HACCP dan HALAL
    3- khidmat kontraktor kilang makanan gmp
    4- Pembekal makanan HALAL seperti Gelatin, Habatussauda’, Kapsul dan biji Habatussauda’dan lain-lain

    Reply
  75. faiza

    Nama syarikat:FAIZA KOLIBA ENTERPRISE
    Hubungi:Muhammad Faiza b.Ngah
    No Telefon:017 6777152
    Email:faizaza27@yahoo.com
    Alamat:1059 lorong kenangan kuala ibai,20400 kuala terengganu.
    Jenis perniagaan:mengedar keropok keping asli dari kuala ibai,kuala terengganu.

    kepada yang berminat bleh call atau sms kepada saya.pehantaran terus ke pintu rumah anda melalui pos.

    Reply
  76. shanj

    hi,
    Pihak kami menawarkan perkhidmatan seperti di bawah kepada pelajar,guru,syarikat2 & lain-lain.
    -menaip surat, menaip tesis, kertas kerja, kertas soalan dan lain-lain dokumen.(format serta contoh perlu disertakan)- bahasa melayu & english
    – khidmat mencetak / photostat
    -scanning
    -menjual alatan tulis (harga berpatutan)

    Para pelanggan boleh email atau pos kepada kami dokumen yang berkaitan. Dokumen yang siap diproses akan dihantar melalui email/pos dalam bentuk hardcopy/softcopy.

    Kami akan menyiapkan kerja dengan secepat mungkin dan segala urusan adalah sulit & semua maklumat akan dijaga dengan baik.

    TAWARAN HARGA KAMI:

    1)Menaip 1 – 20 Helai
    RM1.40/sehelai saiz A4 (tanpa mencetak)

    RM1.90/sehelai saiz A4 (termasuk mencetak hitamputih)

    RM2.10/sehelai saiz A4 (termasuk mencetak warna)
    —————————————–

    2)Menaip 21 – 50 Helai
    RM1.30/sehelai saiz A4 (tanpa mencetak)

    RM1.80/sehelai saiz A4 (termasuk mencetak hitamputih )

    RM2.00/sehelai saiz A4 (termasuk mencetak warna )
    —————————————–

    3)Menaip 51 – 100 Helai
    RM1.20/sehelai saiz A4 (tanpa mencetak)

    RM1.70/sehelai saiz A4 (termasuk mencetak hitamputih )

    RM1.90/sehelai saiz A4 (termasuk mencetak warna )
    —————————————–

    4)Menaip 101 Helai ke atas
    RM1.10/sehelai saiz A4 (tanpa mencetak)

    RM1.50/sehelai saiz A4 (termasuk mencetak hitamputih )

    RM1.70/sehelai saiz A4 (termasuk mencetak warna /kertas Double A)
    —————————————–

    Photostat:-

    1) Hitam/putih – RM 0.15/sehelai

    2) Warna – RM 0.50 sehelai – harga boleh dirunding

    Anda boleh menghubungi saya di talian 016-2309645 atau email ke koarun56@hotmail.com

    Reply
  77. Mohd Fahmi Bin Zairi

    Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

    Saya berkerja di disyarikat logistic.sesiapa yang ingin mendapatkan perkhidmatan logistik boleh menghubungi saya ditalian 019-2773774 (Fahmi)

    Sekian Terima Kasih
    Mohd Fahmi Bin Zairi
    Sales Executive
    Wanaf Logistics (M) Sdn Bhd

    Reply
  78. ustaz abu yazid

    j-qaf oversea camp 7d6n.
    pengisian hebat, adventure, termurah.
    hubungi ustaz alumni pondok pesantren;
    013-4161667

    Reply
  79. AZRIY IBERAHIM

    Nama Syarikat:Gayacare Sdn Bhd
    Nama orang yang boleh dihubungi:Azriy Iberahim (Managing Director)
    No. Telefon:0193400995 @ 0192788093
    No Fax (jika ada):0342570842
    E-mail:azriy1980@gmail.com
    Alamat Perniagaan:A-0-1, Setiawangsa Business Park, Jalan Setiawangsa 11, Taman Setiawangsa, 54200 Kuala Lumpur
    Jenis Perniagaan & Perkhidmatan (keterangan lengkap):Merupakan dealer PROTON. Pada sesiapa berminat memiliki kereta keluaran Proton pada harga yang berpatutan, sila lah lhubungi saya.

    Reply
  80. Nuzul naqib

    Assalamualaikum kepada semua, syarikat kami living n giving menawarkan satu system online yg akan membantu menguruskan perakaunan,staff,dan gaji syarikat2 anda dgn lebih mudah dan teratur

    kami menawarkan perkhidmatan sistem kami tidak lebih dari RM1000 pada bulan pertama dan tidak lebih dari RM500 sebulan,tidak mengenakan cas terhadap training, technical ataupun pemasangan sistem kami pada syrikat anda, jika berminat boleh menghubungi saya :-

    Nuzul Naqib
    019-2250582

    ataupun email saya nuzul_livegive@yahoo.com

    mengapa perlu berbelanja lebih sedangkan anda boleh mengurangkan kos syarikat anda

    Terima kasih

    Reply
  81. sue

    Assalammualaikan…

    MENERIMA TEMPAHAN JUBAH & TUDUNG
    Kami menerima tempahan jubah & tudung dengan pelbagai jenis kain & pelbagai fesyen harga yang berpatutan.

    Untuk keterangan lanjut, Sila hubungi:
    Suniza & Baharom
    012-2690837
    012-6912156

    Reply
  82. Din

    PERKHIDMATAN PENULISAN KERTASKERJA DAN LAPORAN BERKAITAN PERNIAGAAN

    Nama Syarikat: SAS Advisory Services
    Nama orang yang boleh dihubungi: En. Izuddin
    No. Telefon: 012-9145763/03-89262142
    E-mail: izuddinsas@gmail.com
    Laman Web(Jika ada): http://www.sas-advisory.com
    Alamat Perniagaan: 23A-2-2B Jalan Medan PB2B, Pusat Bandar Baru Bangi, Seksyen 9 Bandar Baru Bangi, 43650 Bangi, Selangor
    Jenis Perniagaan & Perkhidmatan:

    Teras perniagaan SAS Advisory Services adalah menyediakan kertaskerja bagi membantu usahawan mendapatkan pinjaman perniagaan. Dengan pengalaman luas dalam berurusan dengan pihak bank sebelum syarikat ini ditubuhkan, kami telah berjaya membantu lebih dari 700 usahawan dalam mendapatkan pinjaman sejak tahun 2008. Selain itu kami turut melakukan perkhidmatan lain iaitu menulis pelbagai jenis laporan berkaitan perniagaan.

    PERKHIDMATAN KAMI:

    1) KERTASKERJA PINJAMAN PERNIAGAAN
    2) LAPORAN ALIRAN TUNAI PERNIAGAAN
    3) LAPORAN UNTUNG RUGI
    4) RANCANGAN PERNIAGAAN
    5) ANALISA PASARAN (MARKET SURVEY)
    6) CREDIT CONTROLLER
    7) CUKAI PENDAPATAN
    8) PROFIL SYARIKAT
    9) KHIDMAT NASIHAT
    10) LAIN2 KERTASKERJA DAN LAPORAN PERNIAGAAN

    Reply
  83. Hazita

    Nama Syarikat: Iman Amar Resources
    No. Telefon:0129448292 / 0127594983
    E-mail: rnysa.risya@gmail.com
    Laman Web(Jika ada):rnysarisyacollections.blogspot.com
    Alamat Perniagaan:Uptown Reko Kajang
    Jenis Perniagaan & Perkhidmatan: membekal pakaian,dress, skirt

    Reply
  84. MOHD TARMIZI AHMAD

    Nama Syarikat:MIZMAS ELEKTRICAL INTERPRISE ( FRANCHISEE OF SENHENG ELEKTRIC (KL) SDN BHD
    Nama orang yang boleh dihubungi:MOHD TARMIZI BIN AHMAD
    No. Telefon:012 7748440/012 6260420
    No Fax (jika ada):03 51217518
    E-mail:
    Laman Web(Jika ada):https://www.facebook.com/pages/Mizmas-Electrical-SDN-BHD/354869827886847
    Alamat Perniagaan:37G 39G 41G JALAN KEMUNING PRIMA A33/A
    KEMUNING UTAMA 40400 SHAH ALAM (BERSEBELAHAN GIANT KEMUNING UTAMA)
    Jenis Perniagaan & Perkhidmatan (keterangan lengkap): MENJUAL BARANGAN ELEKTRIK, TABLET DAN SMARTPHONE.

    Reply
  85. TOK ARAU SERVICES

    Nama Syarikat: TOK ARAU SERVICES
    Nama orang yang boleh dihubungi: CIK NADIA
    No. Telefon: 0132225762 / 047317021
    No Fax (jika ada): 047345337
    E-mail: tok.arau@ymail.com
    Laman Web(Jika ada): http://www.tokarau.com.my / http://www.facebook.com/pembekalbumiputra
    Alamat Perniagaan: 15-B, TINGKAT 2, JALAN SHAHAB 3, SHAHAB PERDANA, 05350 ALOR STAR,KEDAH
    Jenis Perniagaan & Perkhidmatan (keterangan lengkap): PERNIAGAAN PERCETAKAN,MEMBEKALKAN PERALATAN PEJABAT, ALATULIS, PERALATAN SUKAN, KAD KAHWIN,DLL

    BERDAFTAR DENGAN KEMENTERIAN KEWANGAN MALAYSIA

    Reply
  86. Fun Printing Solution

    Nama Syarikat: Fun Printing Solution
    Nama orang yang boleh dihubungi: Cik Nadia
    No. Telefon: 013-4760407 / 04-7302194
    No Fax (jika ada): 04-7308908
    E-mail: fun20print@gmail.com
    Laman Web(Jika ada): http://www.jomkawen.com
    Alamat Perniagaan: 18-A, Tingkat 1,
    Jalan Shahab 3,
    Terminal Shahab Perdana,
    05150 Alor Setar, Kedah.
    Jenis Perniagaan & Perkhidmatan (keterangan lengkap):

    Kepakaran kami adalah mempromosikan kredibiliti dan perniagaan anda kepada masyarakat.

    Pakar mencetak kad jemputan kahwin, business card, flyers, brochures,dll

    Reply
  87. Alfa Wealth Solutions

    Nama Syarikat:Alfa Wealth Solutions
    Nama orang yang boleh dihubungi:cik Dyla
    No. Telefon:03-58826472/019-242 7167
    No Fax (jika ada):03-58826474
    E-mail:alfawealthsolutions@gmail.com
    Laman Web(Jika ada):na
    Alamat Perniagaan:UNIT 4B TINGKAT 2 JALAN KENARI 1 BANDAR PUCHONG JAYA 47100 SELANGOR
    Jenis Perniagaan & Perkhidmatan (keterangan lengkap):
    Kami boleh membantu dari segi masalah bagaimana untuk membuka akaun persaraan ke 2 bagi peniaga atau pencarum yang mempunyai kwsp.Kami juga boleh membantu bagaimana untuk bagaimana perlaksanaan wasiat mengikut Islam.

    Untuk keterangan lanjut ,sila hubungi:
    Miss Dyla
    019-2427167
    603-58826472

    Reply
  88. Azian

    Nama Syarikat:CountrysideToYou Enterprise
    Nama orang yang boleh dihubungi:Azian
    No. Telefon:016-7708477
    No Fax (jika ada):-
    E-mail:countryside2u@gmail.com
    Laman Web(Jika ada):http://countryside2u.blogspot.com
    Alamat Perniagaan:Ampang, Selangor
    Jenis Perniagaan & Perkhidmatan (keterangan lengkap): Pemborong Barangan Seramik sebagai Kraftangan dan Hadiah

    Reply
  89. Mohd taqiyudin

    MAHARICH Cookies. Sedap seperti Famous Amos. Terdapat 2 perisa iaitu Almond Chocolate Chip & Butterscotch. Untuk tempahan sila hubungi TAQI 0193950291

    Reply
  90. EN.MOHD SHAFEEQ

    NAME OF COMPANY:BUNGA MEKAR INDUSRTIAL SUPPLY AND ENGINEERING ENTERPRISE.
    NAME OF OWNER :MOHD SHAFEEQ
    NO.TEL :012-2646904
    EMAIL :shafeeq.bungamekar@gmail.com
    ADDRESS :NO.30,JALAN ASA 4,TAMAN ASA JAYA,43000 KAJANG.
    BUSSINESS :SUPPLY HARDWARE AND ENGINEERING PRODUCT,ELECTRICAL WIRING
    WORK,GLASS AND ARCYLIC.
    “SUPPORT AND SAVE MALAY COMPANY”

    Reply
  91. Arie_Orked Design Studio

    Nama Syarikat: Orked Design Studio
    Nama orang yang boleh dihubungi: Elma / Arie
    No. Telefon: 05-688 4233
    No Fax (jika ada): 05-688 4233
    E-mail: orkeddesignstudio@gmail.com
    Laman Web(Jika ada): http://orkeddesignstudio.blogspot.com/
    Alamat Perniagaan: No.2496a, Taman Samudera, 32040 Manjung, Perak.
    Jenis Perniagaan & Perkhidmatan (keterangan lengkap):
    – Kami Orked Design Studio adalah pakar dalam mengeluarkan rekaan pengiklanan yang sangat LUARBIASA.
    – Orked Design Studio juga memberi perkhidmatan rekaan grafik dan produk pengiklanan.
    – Kami juga ada memberi perkhidmatan percetakan.
    – Orked Design Studio juga adalah sebuah syarikat Interior Design & Construct.
    – Perkhidmatan 3D visual & lukisan CAD(lukisan pelan & butiran) juga dijalankan.

    Reply
  92. NASRUL

    Nama Syarikat: Cahaya Value Ventures
    Nama orang yang boleh dihubungi: Nasrul
    No. Telefon: 019-9660951
    No Fax (jika ada):
    E-mail: hakim14@gmail.com
    Laman Web(Jika ada):
    Alamat Perniagaan: M-1-17, Jalan Pjs 1/21, 46150, Petaling Jaya , Selangor, Malaysia
    Jenis Perniagaan & Perkhidmatan (keterangan lengkap): SERVIETTE TISSUE

    ASSALAMUALAIKUM WBT..
    Kami Membekal Serviette Tissue Dengan Harga Borong. Sesuai untuk kegunaan di kopitiam, hotel, kedai makan, restoran, dapur dan lain-lain. Kualiti dijamin. Terdapat 3 kategori tisu iaitu VIRGIN PULP, PURE WHITE N RECYCLE. 1 kotak ada 60 paket. Harga istimewa untuk pemborong & percuma penghantaran di Lembah Kelang. Cetakan jenama anda sendiri pada plastik tisu dan tisu boleh diusahakan. Terus dari kilang. Harga kami adalah harga untuk pemborong dan untuk order kuantiti yg banyak harga boleh di runding.

    Reply
  93. syarizat mohd noor

    Nama Syarikat: clockworkstudio
    Nama orang yang boleh dihubungi: syarizat mohd noor
    No. Telefon: 0133070031
    E-mail: support@theclockworkstudio.net
    Laman Web: http://www.theclockworkstudio.net
    alamat Perniagaan:
    No 103, Jalan Selaseh 16,
    Taman Selaseh Fasa 2,
    68100, Batu Caves,
    Selangor Darul Ehsan
    Jenis Perniagaan & Perkhidmatan :
    Kami menyediakan perkhidmatan membina laman web dengan harga yang amat berpatutan. Sama ada anda ingin membina laman web peribadi mahupun perniagaan, kami akan merealisasikan impian anda untuk memiliki laman web anda sendiri. Untuk melihat dengan lebih lanjut berkaitan dengan design laman web sila reply email ini. Harga boleh dirunding mengikut keperluan website.

    Reply
  94. Amy Saleh

    Nama Syarikat: Master Secure
    Nama orang yang boleh dihubungi: Amy Saleh
    No. Telefon: 04-5050312
    No Fax (jika ada): 04-5050312
    E-mail: kedai.cctv@yahoo.com
    Laman Web(Jika ada): http://www.mastersystech.com.my
    Alamat Perniagaan: No. 42A, Jalan Tasek SS1, Bandar Tasek Mutiara, 14100 Simpang Ampat, Pulau Pinang
    Jenis Perniagaan & Perkhidmatan (keterangan lengkap): Kami adalah pembekal dan kontraktor pemasangan produk cctv, entry access, alarm dan autogate system yang berpengalaman hampir 10 tahun. Pelanggan kami adalah terdiri daripada badan kerajaan, syarikat swasta dan orang persendirian dari seluruh Malaysia terutamanya dari negeri Pulau Pinang, Kedah, Perak dan Perlis. Sebutharga adalah percuma..sila hubungi kami di talian 04-5050312 atau email ke kedai.cctv@yahoo.com

    Reply
  95. Perancang Kewangan Takaful terbaik di Asia

    Kepakaran saya dalam membantu pelanggan memahami kepentingan perlindungan kewangan dalam kehidupan dan perniagaan serta bagaimana melindungi dan melangsaikan hutang-hutang yang jadi beban pada si waris. Bertindak segera untuk memahami kewangan dalam islam dan sumber-sumber untuk menyelesaikannya.Walaupun berhutang bila ade Takaful hati senang.

    Filzah Tahir
    013-3425102

    Reply
  96. EN.MOHD SHAFEEQ

    NAME OF COMPANY :FOOD LOVERS ENTERPRISE
    TYPE OF BUSINESS:WE ARE SPECIALIZED IN CATERING,SEMINAR CATERING,MALAY KUIH,CHOCOLATES,PARTIES,WEDDING CAKES,COOKIES,BAKERIES,ENGAGEMENT CAKES.
    EMAIL :shafeeq.bungamekar@gmail.com
    NO TEL :O12-2646904/012-3752355 (MOHD SHAFEEQ)
    REMARKS :FOR A 800 PAX WEDDING WE GIVE A FOOD TESTING.

    Reply
  97. NORAZIAH

    Nama Syarikat: ELLZIE BE SHAPE LOTION
    Nama orang yang boleh dihubungi: PN AZIAH
    No. Telefon: 012-4685473
    No Fax (jika ada): —
    E-mail: aziah0609@yahoo.com
    Laman Web(Jika ada): https://www.facebook.com/EllzieBeShapeLotionPlusCollagen
    Alamat Perniagaan: TEMERLOH, PAHANG
    Jenis Perniagaan & Perkhidmatan (keterangan lengkap):
    Pembekal ELLZIE BE-SHAPE LOTION + COLLAGEN
    -KELUARAN BUMIPUTRA & DIJAMIN HALAL
    KAMI MENAWARKAN HARGA BORONG UNTUK STOKIS & PENGEDAR YANG BERMINAT
    KELEBIHAN ELLZIE BE-SHAPE LOSYEN:
    1. Membantu membentuk dan melangsingkan badan dengan sapuan yg kerap.
    2. Menyingkirkan toksin didalam badan
    3. Membantu memecahkan lemak di lapisan bawah kulit (bahu,peha,perut,pinggang,punggung, bawah dagu)
    4. Menghilangkan selulit agar kulit kelihatan sekata
    5. Melegakan sakit segugut
    6 Membantu melegakan sakit sendi,kejang urat, sakit otot dan kebas-kebas badan
    7. Membuang angin yang berlebihan dalam badan
    8. Membantu meredakan kembung dan merawat masalah cirit-birit, muntah dan loya
    9. Ekstrak collagen menjadikan kulit lebih anjal,gebu dan tegang.
    pati haruman herba semulajadi yang menyegarkan
    10.Mengandungi ekstrak Aloe vera yg bermanfaaat utk membuatkan kulit kelihatan lembut dan sihat
    11.Mengandungi ektrak bunga Iris yg membantu meningkatkan penghidratan dan keanjalan kulit
    12. Losyen yg tidak melekit,mudah di sapu,mudah serap dan cepat kering
    13.Penggunaan yang berteru

    Reply
  98. Telekung Raudhah

    Nama Syarikat: Telekung Raudhah
    Nama orang yang boleh dihubungi:Pn. Izzah
    No. Telefon: 019-2626436
    No Fax (jika ada):
    E-mail:izzahsoed@gmail.com
    Laman Web(Jika ada):http://raudhahmade.blogspot.com
    Alamat Perniagaan:
    Jenis Perniagaan & Perkhidmatan (keterangan lengkap): Membekal dan menerima tempahan telekung dewasa dan kanak-kanak secara pukal.

    Reply
  99. Tanya Gudang

    Nama Syarikat: Tanya Gudang
    Nama orang yang boleh dihubungi: En Shah
    No. Telefon:017 3963267
    E-mail: tanyagudang@gmail.com
    Page Facebook : tanya gudang
    Alamat Perniagaan: Damansara Damai, Petaling jaya.
    Jenis Perniagaan & Perkhidmatan:
    1. Kami pembekal SERVIETTE TISSUE Dengan Harga Borong dan Murah terus dari kilang. Mempunyai kualiti gred A dan dihasilkan daripada 100% pulp. DAPATKAN SERVIETTE TISSUE HARGA BORONG Serendah RM0.59 per/pack dengan minimun pembelian 100 kotak.

    2. MENAWARKAN KHIDMAT KATERING, TANYA GUDANG menawarkan perkhidmatan Katering untuk majlis perkahwinan, pertunangan, sambutan hari lahir, aqeqah, mesyuarat dan persidangan atau majlis-majlis lain.Chef Chef Profesional TANYA GUDANG mampu menyediakan Menu masakan “Melayu Asli, Western Food, Chinese Food” dan sebagainya dengan harga berpatutan dan fleksibel mengikut BUDGET ANDA di seluruh kawasan Kuala Lumpur dan di kawasan sekitarnya.

    SiLa hubungi untuk dapatkan sebutharga dan info selanjutnya. Berminat menjadi Agent? En Shah 017 3963267, Tq ♥

    Reply
  100. faris naqiu

    Nama Syarikat: Yaseer Ali Enterprise
    Nama orang yang boleh dihubungi: Yaseer
    No. Telefon: 0175541878
    E-mail: yaseeralienterprise@gmail.com
    Alamat Perniagaan: Pulau Pinang
    Jenis Perniagaan & Perkhidmatan (keterangan lengkap): Kami pemborong kotak jenis coklat yang keras (Corrugated box) minimum kuantiti 1000keping…kami boleh menghantar kotak ke seluruh semenanjung malaysia..

    Reply
  101. SAFAZ ENGINEERING SOLUTION

    Syarikat SAFAZ ENGINEERING SOLUTION telah ditubuhkan untuk berfungsi dalam penyedia perkhidmatan yang telus dan cekap dengan memberikan keselesaan kepada pelanggan dari segi keselamatan dan mutu kerja yang terbaik. Kami secara amnya memberi fokus dalam bidang pemasangan sistem keselamatan dan pemantau keselamatan samada untuk domestic, komersial dan industry. Pemasangan sistem ini merangkumi kamera litar tertutup(CCTV), system akses berpagar, sistem pemadam kebakaran dan lain-lain pepasangan elektrik

    JIKA BERMINAT, HUBUNGI KAMI DENGAN MENELEFON / SMS KE:
    013 446 1601(EN. Mohd Noor)
    012 246 8513(EN. Saiful)
    014 503 5862(EN. Fadil)

    ATAU EMAILKAN SEBARANG PERTANYAAN KE:
    safaz.engineering.solution@gmail.com

    Reply
  102. Nurfarahin Wahida Tajuddin

    Nama Syarikat: Sofia Edar Sdn Bhd
    Nama orang yang boleh dihubungi:Emma/Rozia Syazira
    No. Telefon:05-7172355
    No Fax (jika ada):05-7166848
    E-mail:sofiaedar@yahoo.com.my
    Laman Web(Jika ada):
    Alamat Perniagaan:No. 2320-2321, Taman IKS Simpang Lima, 34200 Parit Buntar , Perak
    Jenis Perniagaan & Perkhidmatan : Memasarkan produk2 beras untuk pasaran dalam Perak dan luar perak.Turut menyediakan perkhidmatan pembukusan atas jenama syarikat pelangan. Menawarkan produk beras yang bermutu tinggi yang diiktiraf oleh WCS (ISO 22000). Kualiti produk beras yang dijamin kebersihannya.

    Reply
  103. Aura2impian

    Nama Syarikat: Aura 2 Impian
    Nama orang yang boleh dihubungi: Mohd Zali
    No. Telefon: 016 9576878
    No Fax (jika ada):
    E-mail: aura2impian@gmail.com
    Laman Web(Jika ada): aura2impian.blogspot.com
    aurasafe.blogspot.com
    Alamat Perniagaan: Kajang, Selangor
    Jenis Perniagaan & Perkhidmatan (keterangan lengkap): Syarikat kami adalah sebuah syarikat Bumiputera (dikenali sebagai Impian Kreatif) yang menawarkan perkhidmatan dan pembaikan unit Beyond Water dan Dispenser Air. Kami juga menyediakan produk seperti Penapis Air, Unit penulen Udara untuk pejabat dan kediaman, Dispenser air panas dan sejuk, dan pelbagai kerja pemasangan penapis air. Syarikat kami juga membekalkan Peti Besi Keselamatan (Safety Box) untuk kegunaan Rumah/Pejabat dan kami juga membekalkan Peti besi Untuk kegunaan TABUNG DERMA SURAU DAN MASJID. Hubungi zali @ 016 9576878

    Reply
  104. Reghiop

    Nama Syarikat:Reghiop Equipment Center
    Nama Kedai: Reghiop Motors
    Nama orang yang boleh dihubungi:En. Baihaqie
    No. Telefon:017-9442656
    No Fax (jika ada):
    E-mail:reghiop_verb@yahoo.com
    Laman Web(Jika ada):
    Alamat Perniagaan:5582 A Jalan Terengganu, Chalok Kedai, 21450 Setiu, Terengganu
    Jenis Perniagaan & Perkhidmatan (keterangan lengkap):Membekalkan peralatan dan aksesories motosikal

    Reply
  105. Irtifaq Marketing

    Nama Syarikat: Irtifaq Marketing
    Nama orang yang boleh dihubungi: En. Napi
    No. Telefon: 013-7692873
    No Fax (jika ada): –
    E-mail: irtifaqmarketing@gmail.com
    Laman Web(Jika ada): http://www.irtifaqmart.blogspot.com
    Alamat Perniagaan: 58, Felda Bukit Tongkat, 86000 Kluang, Johor.
    Jenis Perniagaan & Perkhidmatan (keterangan lengkap): menerima tempahan produk Sek Popia Nesmega & Snek Popia Olis keluaran Irtifaq Marketing. Snek yang rangup,lazat dan berkhasiat. Sila buat pesanan sekarang.

    Reply
  106. ronasniaga

    Nama Syarikat: RONAS NIAGA ENTERPRISE SDN.BHD
    Nama orang yang boleh dihubungi: EN NASARUDDIN/NAJIB
    No. Telefon: 0196567878/ 0176289686/063515877 (OFFICE)
    No Fax (jika ada): 06-3516877
    E-mail:ronasniagamelaka@yahoo.com
    Laman Web(Jika ada):ronas niaga enterprise
    Alamat Perniagaan:Plot7,Jalan PBR 33,Kawasan
    perindustrian Bukit
    Rambai,75400,Melaka
    Jenis Perniagaan &
    Perkhidmatan (keterangan lengkap):
    Membantu anda membina bangunan anda mengikut kemahuan anda.
    Menggunakan “light gauge steel” dalam pembinaan.
    Boleh membina rumah/pejabat
    banggalow/pusat membeli-belah/sekolah/lot kedai/kolej/kondominium/apartment/kanopi/dewan-dewan serbaguna dan banyak lagi pembinaan.

    Reply
  107. Hafiz

    Assalamualaikum W.B.T,

    Kami menyediakan perkhidmatan MEMBINA LAMAN WEB SYARIKAT atau PERSENDIRIAN 🙂

    Nama Syarikat: mihzcreation Technology
    Nama orang yang boleh dihubungi: Hafiz
    No. Telefon: 01111535021
    No Fax (jika ada):
    E-mail: ih@mihzcreation.com / ikhwanulhafiz@gmail.com
    Laman Web(Jika ada): http://www.mihzcreation.com
    Alamat Perniagaan: Balakong, Selangor

    Perkhidmatan / kepakaran kami :
    1) membina laman web baru (persendirian atau syarikat) atau re-design laman web sedia ada
    2) servis domain dan hosting
    3) mereka logo, grafik atau ilustrasi
    4) membuat video korporat dan video-video berkaitan

    Untuk maklumat lanjut boleh layari laman web atau hubungi kami.

    Terima kasih.
    Hafiz
    mihzcreation

    Reply
  108. afiqah

    Nama syarikat: Agrobank caw Subang Jaya
    Contact person : Ms Afiqah
    No fon : 0179089447 / 03-56329589 / 03-56350856
    Fax : 03-56350856
    Email : afiqah.ibrahim@agrobank.com.my
    Alamat : no79 jln ss19/6 subang jaya

    Jenis perkhidmatan : menawarkan pinjaman bagi pengusaha yang ingin menambah modal pusingan, terutamanya pengusaha kecil. Pinjaman peribadi, dan juga belian tanah. Mudah dan cepat.

    Reply
  109. Siti Nurhazwani

    Nama Syarikat: ROZA Consultancy & Trading
    Nama orang yang boleh dihubungi: Siti Nurhazwani
    No. Telefon:012-7019069/018-9534769
    No Fax (jika ada):
    E-mail:sitinurhazwani.rozaconsultancy@gmail.com
    Laman Web(Jika ada):
    Alamat Perniagaan: No.6A, Jalan Seri Orkid 36, Taman Seri Orkid, 81300 Skudai
    Jenis Perniagaan & Perkhidmatan (keterangan lengkap): Roza Consultancy & Trading ( JM0659737-W) adalah sebuah syarikat perkongsian yang menjalankan perkhidmatan perundingan perniagaan dan pelajar, perunding kesihatan (AVAIL), pengaturcaraan majlis, unit pengambilan pelajar bagi kolej swasta dan Yayasan Pelajar Johor (YPJ) dan Sistem Latihan Dual Nasional (SLDN) dan terlibat dengan pemasaran produk usahawan IKS. Syarikat kami juga menganjurkan kursus Metafizik Islam bagi usahawan dan individual dan Pengaktifan Otak Tengah

    Reply
  110. samiullah bin mushtaq ahmad

    NAMA SYARIKAT : PH GAMES RESOURCES
    NAMA ORANG UNTUK DIHUBUNGI : HABIBULLAH (EN. HABIB)
    NO TELEFON : 0194805913
    NO FAKS : 047145187
    EMAIL : habibaccord@yahoo.com
    LAMAN WEB : AKAN DIBINA DALAM MASA TERDEKAT
    ALAMAT PERNIAGAAN : MERGONG, ALOR SETAR, KEDAH

    JENIS-JENIS PERNIAGAAN DAN PERKHIDMATAN

    BESI M.S MILESTEEL, BESI G.I DAN ALUMINIUM.

    KEPAKARAN KAMI

    KEKEMASAN KILAT, SEBAM DAN MENGGERUTU SERTA PALING ISTIMEWA KITA MAMPU MENYEDIAKAN KEKEMASAN ROUGHT IRON

    PRODUK – PRODUK POWDER COATING APA YANG BOLEH DI POWDER COATINGKAN ADALAH :

    PAGAR RUMAH, GRILL, PINTU DAN TINGKAP, FRAME ALUMINIUM, BESI M.S MILESTEEL DAN BESI G.I SERTA BARANG – BARANG ALUMINIUM

    Reply
  111. Mohammad Farizzal Bin Rostam

    Nama Syarikat:Koperasi Pekida Kuala Lumpur Berhad
    Nama orang yang boleh dihubungi:013-6448 616 (ADAM)
    014-2981 397 (HAFIZ)
    No. Telefon:03-4101 2513
    No Fax (jika ada):03-4101 2512
    E-mail:mohammadfarizzal.kopekida@gmail.com
    Laman Web(Jika ada):www.kopekida.com
    Alamat Perniagaan:desa melawati kuala lumpur
    Jenis Perniagaan & Perkhidmatan (keterangan lengkap): salam satu malaysia,kami Koperasi Pekida Kuala Lumpur Berhad mempunyai rakan niaga nurul imran resources menyediakan perkhidmatan untuk mekanikal dan elektrikal seperti maintanance system aircond,servis,overhaul,pemasangan penghawa dingin dan juga elektrikal wiring. 100% milik anak melayu dan juga mempunyai kakitangan yang terlatih dan berpengalaman, untuk sebut harga atau pertanyaan boleh menghubungi di talian yang tertera sekian salam ukhwah.

    Reply
  112. Ayub Ghazali

    Nama Syarikat: G2 Network Worldwide Sdn. Bhd.
    Nama orang yang boleh dihubungi:Ayub Ghazali
    No. Telefon: 0192178505
    No Fax (jika ada):
    E-mail: ghazeelow@gmail.com
    Laman Web(Jika ada): http://www.g2network.my/en
    http://www.g2network.my
    Alamat Perniagaan: No. 5, Jalan 2/33B, MWE Commercial Park, Off Jalan Kepong, Kuala Lumpur
    Tel: 03-6257 3700
    https://www.facebook.com/pages/G2-Network-Worldwide
    Jenis Perniagaan & Perkhidmatan (keterangan lengkap):
    Syarikat kami menawarkan produk suplemen kesihatan yang berdaftar pensijilan bersama dengan KKM, KPDNKK, JAKIM, DBKL dan lain-lain. Duta syarikat kami adalah pelakon dan model terkenal iaitu Puan Rozita Che Wan yang telah menggunakan produk pelansingan kami Idola dan telah berjaya menurunkan berat badan sebanyak 30kg. Selain itu kami ada 4 lagi produk yang sama hebatnya iaitu Idaman, Insas, Sensous Men dan Women. Kami juga punya kilang produk kesihatan kami sendiri dan segalanya diluluskan oleh pihak berkuasa.

    Reply
  113. NAZRIL

    Nama Syarikat:Naz Computer
    Nama orang yang boleh dihubungi: Nazril
    No. Telefon: 0135206554 / 0167715371
    E-mail: naz_computer@live.com
    Laman Web(Jika ada): http://www.nazcomputer.com
    Alamat Perniagaan: Sekitar KEDAH , PULAU PINANG & Johor
    Jenis Perniagaan & Perkhidmatan (keterangan lengkap):

    SERVIS PC / Laptop
    FORMAT PC / LAPTOP
    LAPTOP / PC UPGRADE
    PC / LAPTOP OVERHEAT
    MENJUAL SOFTWARE DAN HARDWARE ( ANTIVIRUS , WINDOWS DAN LAIN-LAIN)
    MEMBUAT WEBSITE / DOMAIN NAME / SERVER / VPS / HOSTING
    JUAL DAN MEMBAIKI LAPTOP / PC SERTA MOTHERBOARD LAPTOP
    MEMBUAT NETWORKING
    PERKHIDMATAN SERVIS BERKALA (PREVENTIVE MAINTENANCE) DIRUMAH / PEJABAT

    Reply
  114. Azam

    Nama Syarikat: Laniaz.com Enterprise
    Nama orang yang boleh dihubungi: Zainal
    No. Telefon: 013 2907260
    No Fax (jika ada): –
    E-mail: support@laniaz.com
    Laman Web(Jika ada): http://www.laniaz.com
    Alamat Perniagaan: 166C Jalan Raja Abdullah, 50300 Kg Baru, Kuala Lumpur
    Jenis Perniagaan & Perkhidmatan (keterangan lengkap):

    Malaysia Job Vacancy Website
    Menghubungkan anda dengan syarikat-syarikat yang sedang mencari pekerja.

    Reply
  115. AminAzhari

    Nama Syarikat: Sincro Power Sdn Bhd
    Nama orang yang boleh dihubungi: Amin Azhari
    No. Telefon: 0378473717 / 0122283094
    No Fax (jika ada): 0378597318
    E-mail: sales@sincropower.com.my
    Laman Web(Jika ada): http://www.sincropower.com.my
    Alamat Perniagaan: 30, Kompleks Premis Usahawan SME Bank, Jalan Saujana Indah U2/7, Taman Perindustrian Saujana Indah, Seksyen U2, Shah Alam, Selangor
    Jenis Perniagaan & Perkhidmatan (keterangan lengkap): Penjana kuasa diesel & gas, alternator industri (Sincro) mesin welding (Sincro), motor elektrik (Soga)

    Reply
  116. Ieda

    Nama Syarikat: Global Az Collection
    Nama orang yang boleh dihubungi: Puan Ieda
    No. Telefon: +6013-3249844 (Sms, Call,Whatsapp dan Telegram)
    No Fax (jika ada): Tiada
    E-mail: globalazcollection@gmail.com
    Laman Web(Jika ada): http://globalazcollection.blogspot.my/ (Blog)
    https://www.facebook.com/GlobalAzCollectionII/ (FB Page)
    Alamat Perniagaan: Rawang, Selangor
    Jenis Perniagaan & Perkhidmatan (keterangan lengkap):
    Menjual pelbagai jenis pakaian wanita, lelaki, kanak-kanak dan bayi.
    Juga kosmetik dan aksesori wanita dan lelaki.
    Sila berkunjung ke FB Page saya untuk lihat tawaran hebat serta harga yang amat berpatutan. Terima kasih.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *