Tag Archives: Banglo

Update Projek Rumah Datuk Keramat 30 NOV 2010

      1 Comment on Update Projek Rumah Datuk Keramat 30 NOV 2010

Entry kali ni lebih kepada nak share progress semasa rumahku syurgaku di datuk keramat, KL. So far so good, walaupun duit makin lama makin surut huhu…. adatlah beb, buat rumah memang laju macam air terjun je duit keluar. Walaupun duit loan kita dapat, tapi duit sendiri tetap akan digunakan terutama… Read more »

Update projek Datuk Keramat

      1 Comment on Update projek Datuk Keramat

Dah seminggu kita berpuasa ya, sedar tak sedar cepat je masa berlalu. Harapnya semua kawan-kawan kat luar sana masih tabah dan mantap amal ibadah masing-masing. Ye lah, peluang untuk dapat “BONUS” buat pahala bulan ramadhan ni bukan kita tau ada lagi ke tak. Masa diberi peluang keemasan ni, baik kita… Read more »

Loan Yang Best Bukan Main

      15 Comments on Loan Yang Best Bukan Main

Aku masih lagi tak start-start projek banglo idaman kalbu beserta 3 unit service apartment di Datuk Keramat. Dulu delay sebab plan rumah DBKL lambat lulus. Sekarang¬† ni kontraktor yang dipelawa untuk buat quotation pulak tak bagi-bagi lagi sebutharga yang aku nak. Sorang tengah tunggu C&S detail drawing.¬† Sebabnya, takut tersalah… Read more »