Tag Archives: bisnes untung

Bisnes Pilihanraya

      Comments Off on Bisnes Pilihanraya

Bulan 3 Pilihanraya!.. huhuhu.. spekulator tak bertauliah kat luar sana bukan main dok canang sana sini, general election is just around the corner. Tapi betul ke tidak, kita tunggu dan lihat je nanti. Sekarang ni pun, aku tengok ramai yang dah mula bersiap-sedia mulakan ‘kempen’ awal. SMS ucap selamat tahun… Read more »

Rahsia Bersaing Dalam Perniagaan dan Menang

      Comments Off on Rahsia Bersaing Dalam Perniagaan dan Menang

Assalamualaikum yop. Amboi, makin lama makin bersawang blog aku ni yop. Korang datang jenguk lagi ke? hahaha.. tengkiu..tengkiu.. ni buat semangat berkobar-kobar nak menulis lebih kerap nih huhu.. Gini yop, aku nak cerita sikit kali ni pasal persaingan dalam perniagaan. Biasalah yop, adat orang meniaga kan, bila kita buat satu… Read more »