Tag Archives: financial freedom

Apa pasal kita susah nak Berjaya?

      Comments Off on Apa pasal kita susah nak Berjaya?

Assalamualaikum yop dan yong! apa khabar korang semua. Harapnya semua OK dan bertambah sukses. Pada yang tak berapa nak OK tu, mudah-mudahan cepat-cepatlah jadi OK dan sentiasa ceria dan happy sokmo. Dah masuk bulan Jun dah yop wei sedar tak sedar. Kiranya dah hampir separuh tahun kita dah tempuhi. Bagi… Read more »

Kenapa Nak Jadi Kaya?

      10 Comments on Kenapa Nak Jadi Kaya?

Apa khabar kawan-kawan, macam mana dengan hidup dan matlamat financial freedom masing-masing? Hehehe.. soalan pertama tu, sure ramai yang akan jawab “macam biasa je” atau pun “I’m doing great, how about you?” tapi soalan kedua pasal matlamat financial freedom, sure tak ramai boleh jawab “I did it!” kan huhu.. Aku… Read more »

Kaki Bakar

      8 Comments on Kaki Bakar

Hahaha.. tajuk ni bukan filem kaki bakar tu.. ni cerita lain hehe.. “2-3 menjak” ni, ada beberapa kawan aku yang dah berenti kerja (kira financially free lah) duduk call dan SMS cerita-cerita happy diaorang dapat sales dan revenue yang banyak hasil titik peluh mereka bekerja sendiri. Aku panggil diaorang ni… Read more »