Tag Archives: JV

Ke mana harus wang anda dilaburkan – Part 1

      8 Comments on Ke mana harus wang anda dilaburkan – Part 1

Wei yob.. apa cerita semua? lama tak ke udara macam busy la kununnya ..huhu.. Last week, adik aku tanya, kalau dia ada sejumlah duit (bukan dua puluh sen la), macam mana cara dia nak gandakan duit tu?. Wah, boleh tahan jugak soklan cepumas dia. Macam cabaran dalam permainan reality pulak…. Read more »

Modal dan Usahasama

      13 Comments on Modal dan Usahasama

Semalam aku jumpa pie, fizal, tuah, wan azmi dan sorang kenalan baru, Badrul di Bangi. Pie ajak sembang-sembang pasal idea nak buat budget hotel. So, kitorang datang kononnya macam nak bagi idea lah hahaha.. macamlah ada pengalaman pun, yang tahu lebih aku tengok si fizal, sebab memang profession dia ada… Read more »